סביצ'ה דג ים על גספצ'יו

 
 
עודכן 07:38 24/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ואביבית פריאל מלמדים אתכם איך להכין סביצ'ה דג ים עם גספצ'יו עגבניות

 
 
 
 
 
לגספצ'יו:
600 גרם עגבניות בשלות קלופות
1/2 כפית שום
1/4 כפית צ'ילי טרי
כפית חומץ שרי
כף שמן זית
כפית מלח

לסביצ'ה:
2 כפות קוביות פילה דג ים
כפית ברונואז פלפל ירוק
כפית קוביות פלפל צהוב
כפית קוביות עגבניה
1/2 כפית בצל ירוק קצוץ
1/2 כפית שאלוט קצוץ
קורט קצח
קורט שום
כף שמן זית
כף מיץ לימון טרי
מלח

לקישוט:
תערובת של ראשד, טרגון, עירית, בזיליקום, ארוגולה, נבטי צנונית, נבטי סלק

אופן הכנה:
- טוחנים את מרכיבי הגספצ'יו
- בצלחת עמוקה מציבים רינג בקוטר 6 ס"מ, מערבבים את מרכיבי הסביצ'ה, מתבלים ומעבירים לרינג
- מוזגים גספצ'יו מסביב, מערבבים את העלים עם מעט שמן זית, לימון ומלח ומניחים על הסביצ'ה, מסירים את הרינג
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.