בצלי שאלוט ביין

 
 
עודכן 07:54 24/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

תוספת נהדרת לצד המנה העיקרית - בצלי שאלוט מזוגגים ביין וטימין

 
 
 
 
 
מצרכים:
24 בצלי שאלוט קלופים
40 גרם חמאה
1 כוס מרק עוף צח
1 כוס יין אדום יבש
2 כפות סוכר
1 כף טימין
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- מטגנים את הבצלים השלמים בחמאה עם טימין, מלח ופלפל כשלוש דקות
- מוסיפים את המרק הצח ומבשלים להתרככות
- מוסיפים את היין והסוכר
- מכניסים לתנור לחום בינוני גבוה לשעה בערך
-- מגישים בכלי גרטן קטנים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.