סלט טבולה בורגול וקינואה

 
הוספת הקינואה הופכת את המנה לאוורירית ועסיסית יותר
הוספת הקינואה הופכת את המנה לאוורירית ועסיסית יותר
 
עודכן 07:30 25/08/2009
אוכל נענע 10

סלט טבולה מבוסס על בורגול ועשבי תיבול ריחניים, בגירסא שלפניכם נוספה הקינואה וביחד מדובר בחגיגת טעמים בריאה שתשדרג לכם כל ארוחה

 
 
 
 
 
מתכון ל- 4-5 סועדים

מצרכים:
1 שקית תערובת בורגול וקינואה (או כוס קינואה וכוס בורגול)
8 כוסות מים רותחים (2 ליטר)
2 בצלים ירוקים קצוצים
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כוס נענע קצוצה דק
1/4 כוס כוסברה או בזיליקום קצוצים דק
2 עגבניות קצוצות, ללא גרעינים
1/4 כוס שמן זית
1/2 1 כפות מיץ לימון סחוט טרי
1/2 1 כפיות מלח סוגת
1 כף זעתר

אופן ההכנה:
- מבשלים את תוכן השקית במים רותחים 10 דקות ללא מכסה
- מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים היטב
- מערבבים עם יתר החומרים ומגישים

* אם מכינים את הבורגול והקינואה בנפרד, משרים את הבורגול כחצי שעה במים פושרים ומסננים. קינואה - מבשלים במים רותחים כרבע שעה ומסננים

המתכון באדיבות "סוגת"
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.