קוגלהוף

 
 
עודכן 07:34 26/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

העוגה הפופולרית והממכרת מהמטבח ההונגרי - קוגלהוף, עוגת שמרים רכה ואוורירית במילוי תערובת של קקאו וסוכר

 
 
 
 
 
מצרכים:
כדור של 400 גרם בצק שמרים
למילוי:
50 גרם חמאה רכה
2 כפות קקאו
150 גרם סוכר
2-3 כפות מים

אופן הכנה:
- מערבבים עם גיטרה את חומרי המילוי
- מרדדים את הבצק ומורחים את מילוי הקקאו
- מגלגלים ומכניסים לתבנית קוגלהוף להתפחה
- אופים ב- 180 מעלות, 30–40 דקות

>>בצק שמרים בסיסי
 
עוד כתבות במדור אהרוני בתנור - יום ד`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.