ביננשטיש

 
 
עודכן 07:34 26/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

ביננשטיש - עוגת דבש עסיסית עם שקדים קלויים הנקראת גם עוגת עקיצת הדבורה

 
 
 
 
 
תבנית 26

מצרכים:
100 גרם סוכר
50 גרם דבש
50 גרם חמאה
120 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שקדים פרוסים
350 גרם בצק שמרים

אופן הכנה:
- לוקחים 350 גרם בצק שמרים ומרדדים לעיגול בקוטר של התבנית
- ממיסים במחבת את השמנת, הדבש, הסוכר וחמאה ומביאים לרתיחה
- מחלישים את האש ונותנים לתערובת לבעבע. מצמצמים את הנוזל
- מוסיפים לנוזל את השקדים ומקררים
- מורחים את הבצק בתערובת השקדים שכבה דקה, מתפיחים ואופים ב 180 מעלות עד הזהבת השקדים
- חותכים את העוגה לשניים ופורסים את החלק העליון למספר הפרוסות שרוצים. ממלאים בקרם פטיסייר


קרם פטיסייר

מצרכים:
500 מ"ל חלב
100 גרם סוכר
4 חלמונים
50 גרם קורנפלור
מקל וניל

לקצפת:
300 מ"ל שמנת מתוקה
1 כף אינסטנט

אופן הכנה:
- מבשלים את חומרי הקרם פטיסייר ומקררים היטב
- מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט ומערבבים ביחד עם תערובת קרם הפטיסייר - מורחים בין שכבות העוגה
- מקררים את העוגה במקרר
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.