רצועות בקר בציפוי פריך

 
המנה האולטימטיבית לילדים
המנה האולטימטיבית לילדים צילום: דניה ויינר
 
עודכן 07:35 26/08/2009
אוכל נענע 10

מחפשים מה להכין לצהריים? מנה מנצחת של רצועות בשר בקר בציפוי פריך עם רוטב חמוץ מתוק וקלחי תירס

 
 
 
 
 

מצרכים:
400 גרם רצועות בקר
מלח
פלפל שחור טחון
2 כפות שמן קנולה

מצרכים לטמפורה:
2/3 כוס מים קרים (ניתן להגיע עד לכוס במקרה וסמיך מדי)
כוס וחצי קמח מנופה
ביצה
(ניתן להשתמש באבקת טמפורה מוכנה לפי הוראות ההכנה שעל האריזה)
שמן קנולה לטיגון עמוק

להגשה:
רוטב חמוץ מתוק
4 קלחי תירס מבושלים במי מלח

אופן ההכנה:
- מערבבים את רכיבי הטמפורה לבלילה סמיכה ואחידה ומניחים במקרר לפחות לשעה (הבלילה צריכה להיות קרה מאד)
- מתבלים ומערבבים את רצועות הבשר עם השמן והתבלינים ומטגנים במחבת חמה מאד (בכל פעם 1/3 מכמות הבשר) תוך כדי הקפצה (כ 15-20 שניות)
- מוציאים ומצננים (ניתן להכין עד יום – יומיים מראש ולשמור במקרר)
- ממש לפני הארוחה, מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק, כאשר השמן חם, טובלים כל רצועה בבלילה הקרה ומכניסים בזהירות לשמן
- מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומוציאים לניר סופג
- מגישים לצד קערית רוטב חמוץ מתוק וקלח תירס חם

המתכון באדיבות "אדום אדום"

 

מחפשים עוד מתכוני בשר? נסו את אלה:

מתכון לשווארמה ביתית

חגיגת בשרים אמריקנית

מתכון לסלט עוף פריך

שלל מתכונים לבקר מוקפץ

מתכון לכדורי בשר במגוון רטבים

מתכון לפרגיות עם אורז

מתכון לנתחי עוף עם ברוקולי

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.