טראפלס שוקולד

 
לא לחינם נקראים כדורי השוקולד האלה על שם פטרית הכמהין הנדירה
לא לחינם נקראים כדורי השוקולד האלה על שם פטרית הכמהין הנדירה
 
עודכן 07:15 27/08/2009
אוכל נענע 10

כדורי השוקולד המושחתים האלה לא זקוקים למאורע מיוחד, מכינים אותם בעשר דקות ומתכוננים לטעם העשיר והמענג שילווה אתכם למשך היום

 
 
 
 
 
מספר כדורי השוקולד שתצא לכם מהמתכון אמנם גדולה, אבל אל תיתנו לכמות לבלבל אתכם. מדובר במעדן ממכר שיגמר מהר יותר מכפי שחשבתם.

50-75 כדורים

מצרכים:
250 מ"ל שמנת מתוקה (מיכל אחד)
500 גר' שוקולד מריר
אבקת קקאו לציפוי

אופן הכנת הגנאש:
- מחממים את השמנת ומשהים 15 דק'
- מסננים ומחממים שוב עד רתיחה
- עוצרים בשלב המבעבע ולא נותנים לשמנת לעלות
- מחממים את השוקולד קלות במיקרו עד לריכוך
- שופכים את השמנת על השוקולד ישירות ובבת אחת
- מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
- משאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפרטורת החדר (בשלב הזה ניתן להוסיף את התוספות)
- מעבירים לקירור למשך שעתיים, שלוש עד שמתקשה
- בזמן הקירור רצוי לערבב את התערובת פעמיים שלוש
- מוציאים ומכדררים לכדורים
- מגלגלים באבקת קקאו


רוצים לגוון?
הוסיפו לתערובת השוקולד תוספות מעניינות ותקבלו טעם חדש ומעניין:
- קליפות תפוזים מסוכרות
- 3 כפות ליקר דובדבנים/קפה/ברנדי
- אגוזים/פקאנים קצוצים
- כף גרידת לימון
- חצי כוס פצפוצי אורז (או קורנפלס לא ממותק)
- 4 כפות קוקוס

המתכון באדיבות קונדיטורית בן עמי

יש לכם הצעות לתוספות אחרות? טקבקו וספרו לנו.
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.