צ'יפס אמיתי

 
 
עודכן 06:00 30/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מלמד אתכם איך להכין צ'יפס ביתי פריך. כמה פשוט ככה טעים

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 תפוחי אדמה קלופים
שמן קנולה

אופן הכנה:
- חותכים את הצ'יפס
- מחממים את השמן ל-180 מעלות (בצ'יפסר או עד שמבעבע קלות בסיר עם שמן)
- מטגנים את הצ'יפס פעם אחת, כ-80 אחוז. מוציאים ומסננים
- לפני ההגשה מטגנים שוב, פעם שנייה (טיגון פעמיים הוא המפתח לצ'יפס ממש פריכים וטעימים)
- ממליחים ומגישים עם כנפיי עוף

>>כנפיי עוף מטוגנות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.