סלט ירוק עם קרוסטיני גבינת צאן

 
 
עודכן 09:30 30/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

פותחים את השבוע עם מנה בריאה וטעימה של סלט ירוק עם אגוזים בתוספת באגט קלוי עם גבינת צאן

 
 
 
 
 
מצרכים:
תערובת עלי סלט
עלי בזיליקום שלמים
באגט פרוס
גבינת צאן פרוסה
אגוזי לוז שלמים קלויים
טימין
שמן זית
פלפל שחור גרוס

ויניגרט:
5 כפות שמן זית
2 כפות חומץ יין אדום
1 כף מיץ לימון
1 כפית חרדל
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- קולים את הלחם, מרוח במעט שמן זית על מחבת טפלון
- מניחים על כל פרוסת לחם פרוסת גבינה, עליה אגוז וטימין ומעט פלפל שחור, מטפטפים על הכל מעט שמן זית ומכניסים אל מתחת לגריל הביתי לכמה דקות
- מייבשים את עלי החסה במייבש חסות, קורעים לחתיכות ומניחים בקערה גדולה
- מערבבים את חומרי הויניגרט בצנצנת זכוכית ויוצקים על הסלט. מערבבים בעדינות
- מחלקים לצלחות הגשה
- מסדרים סביב את הקרוסטיני עם הגבינה ומגישים
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.