תאנים מבושלות ביין אדום ותבלינים

 
 
עודכן 09:38 30/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה אחרונה שנותנת כבוד לפרי המתוק ששוטף את השווקים - תאנים מבושלות ביין אדום ותבלינים בתוספת גלידת וניל

 
 
 
 
 
מצרכים:
18 תאנים
3 כוסות יין אדום יבש
2 כוסות מים
4\3 כוס סוכר
2 מקלות וניל חצויות
2 עלי דפנה
סרט קליפה מלימון אחד
1 כף ג'ינג'ר טרי קצוץ
2 כוכבי אניס
2 מקלות קינמון

אופן הכנה:
- שמים את כל המצרכים, למעט התאנים, בסיר. מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות
- מוסיפים את התאנים, מבשלים 3 דקות ומכבים את האש
- מקררים ומגישים עם גלידת וניל

מוגשות עם מסקרפונה ונענע:
- מסננים את התאנים, בוצעים אותן לשניים ביד
- מערבבים בקערה 400 גרם מסקרפונה עם מעט אבקת סוכר וקליפת לימון
- מניחים את התאנים הבצועות על צלחת הגשה, מניחים בניהן גושי גבינה, מטפטים סביב מהיין בו בושלו התאנים ומפזרים מעל עלי נענע
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.