לוקוס עם תפוחי אדמה וירקות

 
 
עודכן 07:36 31/08/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתחילים לחשוב על ארוחת החג? דג לוקוס עסיסי עם תפוחי אדמה, פולי סויה ושערות כרישה

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 נתחי פילה לוקוס, עם העור

למשרה:
מעט חמאה
מיץ וקליפת לימון
בצלי שאלוט

לבויון:
ציר דגים
2 מקלות למון גראס
ג'ינג'ר חתוך לרצועות
2 כוכבי אניס
מעט שבבי צ'ילי
זעפרן מדולל במעט מים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות של 2 ס"מ
6 שאלוט חצויים
1 כוס פולי סויה טרי מקולף
מעט מיץ לימון סחוט טרי
חצי כוס כוסברה טרייה קצוצה גס

תלתלי בצל ירוק

אופן ההכנה:
- מורחים את נתחי הדגים במעט חמאה. מזליפים מעט מיץ לימון וקליפת לימון ומניחים את בצלי השאלוט על הדג
מכינים את הבויון:
- שמים את ציר הדגים בסיר יחד עם הג'ינג'ר ,שאלוט, למון גראס, אניס צ'ילי זעפרן מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
- שמים את הדגים בכלי אידוי ומאדים אותם מעל המרק 12 דק' , עד שהדג עשוי. מוסיפים מעט מלח
- מוסיפים לבויון את הפול והכוסברה ,שמים את הבויון בקערות מרק ,מניחים עליו את הדג ועליו תלתלי בצל ירוק

שערות כרישה:
- חותכים את הכרישה למקלות, מבשלים במי מלח, מקררים ומיבשים
- מטגנים את השערות בשמן עמוק (אותו דבר ניתן לעשות לעלי בזיליקום(
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.