חצ'אפורי

 
 
עודכן 07:31 01/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ומאיה טטרו מכינים חצ'אפורי - מאפה פריך במילוי גבינות שיעלה ניחוחות מדהימים בבית

 
 
 
 
 
מצרכים לבצק:
4 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן חמניות
כף חומץ רגיל
2 כפות וויסקי או וודקה
חצי כפית סוכר
כף מלח דק
קמח מנופה (עד שהבצק לא ידבק לידיים)

מלית גבינות:
קילו גבינת חמד
חצי קילו גבינת כנען
2 ביצים שלמות
- מערבבים את כל הגבינות יחד עד שמתקבלת עיסה אחידה

אופן ההכנה:
- מערבבים את כל מרכיבי הבצק עד שהבצק לא נדבק לידיים.מניחים את הבצק וכל רבע שעה מעבדים אותו ביד. לאחר שעה וחצי מחלקים לעיגולים בגודל של ביצה
- חצי שעה לאחר מכן מרדדים כל עיגול בנפרד בקמח במשך חמש דקות
- פותחים את הבצק לעלה דק, משמנים ומקפלים כמו מעטפה
- מניחים בתוך כל ריבוע בצק 2 כפות מתערובת הגבינות ומקפלים לצורת מעויין
- מניחים על נייר פרגמנט, אופים בחום גבוה של 200 מעלות ומוציאים כשזה זהוב
- מיד כשמוציאים מניחים על מגש אחר עם נייר סופג
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.