עוף ממולא בכבדי עוף ובצל מטוגן

 
 
עודכן 07:31 01/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה עיקרית מרשימה - עוף ממולא נוסח גיאורגיה במילוי כבדי עוף, בצל מטוגן וגרגרי רימונים

 
 
 
 
 
מצרכים:
עוף שלם נקי מבפנים ומבחוץ, בערך שני קילו
7-8 כבדים מוכשרים על האש חתוכים לרבעים
2 בצלים קצוצים
1פלפל ירוק חריף
1 כף שום כתוש
1 ו-1/2 כוס אגוזים טחונים דק
1 רימון מגורען
רבע כפית מלח לימון
1 כפית מלח דק
1 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
- ממליחים את העוף לאחר הניקוי ומניחים בערך לשעתיים
- שוטפים לאחר השעתיים את העוף ומניחים על נייר אפייה בפיירקס
- מערבבים את כל חומרי המילוי ודוחסים חלק מהמילוי לתוך העוף, ואת השאר מפזרים מסביב
- מטפטפים שמן על העוף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כשעה
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.