עוף ממולא בפטריות, בצל מטוגן ואגוזים

הדפס
 
 
עודכן 07:32 01/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אל תתנו למראה המפתה לבלבל אתכם, מדובר במתכון קל להכנה שמספיק למשפחה שלמה - עוף עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ במילוי פטריות, בצל מטוגן ואגוזים

 
מצרכים:
1 עוף שלם טרי ומנוקה

למילוי:
4 כפות שמן זית
3 עלי מרווה
2 שיני שום קצוצות
1 בצל חתוך לקוביות
1 חבילה ערמונים בוואקום
סלסלת פטריות פורטבלו קטנות
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט

לרוטב (משרה):
3 כפות שמן זית
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
חצי כוס יין אדום יבש
1 כף תימין
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי הרוטב ומשרים בהם את העוף, מסובבים מידי פעם
- מכינים את המילוי: מטגנים את המרכיבים לפי סדר רשימתם, מערבבים לתערובת אחידה
- ממלאים את העוף בתערובת
- קושרים את העוף ומניחים בתבנית צלייה
- מוסיפים את תערובת המשרה ומשפשפים את העוף שוב בתערובת
- צולים בתנור שחומם מראש לחום של- 190 מעלות למשך 45 דקות או עד שהעוף זהוב ומוכן
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.