שטרודל תפוחי עץ

 
10 דקות של עבודה ו-20 דקות של אפיה והוא שלכם
10 דקות של עבודה ו-20 דקות של אפיה והוא שלכם צילום: דן פרץ
 
עודכן 20:40 21/08/2010
אוכל נענע 10

מתחילים לחשוב על ארוחת החג? לפניכם מתכון מופלא שימתיק לכם את השנה החדשה - שטרודל מבצק פילו פריך במילוי תפוחים וצימוקים

 
 
 
 
 

מצרכים:
3 עלי פילו
5 תפוחי עץ קלופים מסוג גרנד סמיט
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס דבש
25 גר' חמאה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס צימוקים לבנים

אופן ההכנה:
1. מבשלים את התפוחים עם החמאה, ביחד עם חצי כוס סוכר, דבש ושקית סוכר וניל
2. מוסיפים את הצימוקים הלבנים ומקררים
3. פורסים את 3 עלי הפילו כך שנוצרת חפיפה של 50% ביניהם, מורחים חמאה מומסת בשכבה דקה
4. מניחים את התפוחים בצד הקרוב מימין לשמאל
5. מגלגלים לגלילה, מורחים בביצה טרופה ואופים ב-195 מעלות כ-20 דקות
6. מפזרים אבקת סוכר ומגישים (רצוי עם גלידת וניל או קצפת)

המתכון באדיבות מיקי שמו, קונדיטור ראשי של רשת "שמו הקונדיטוריה"

 

מחפשים עוד רעיונות לקינוחים? נסו את אלה:

עוגת דבש קלה להכנה

טארט שוקולד לבן ודבש

מתכון לפאי לימון בציפוי מרנג

מתכון לסופלה שוקולד אישי

מתכון לעוגיות אלפחורס

מתכון לטארט דובדבנים

מתכון לעוגיות שושנים

 
עוד כתבות במדור מאכלי חגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.