עוגת שוקולד מרציפן ודובדנים

 
 
עודכן 08:19 02/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

קבלו את התוספת החדשה והמתוקה למשפחה - עוגת שוקולד עסיסית ועשירה עם דובדבנים חמצמצים

 
 
 
 
 
לדובדבנים:
200 גר' דובדבנים
רבע כוס מים
3 כפות סוכר
חצי כוס ליקר שרי

- מבשלים את הדובדבנים עם המים והסוכר 10 דקות, עד לזיגוג של הדובדבנים
- מורידים מהאש ומוסיפים שרי

לעוגה:
500 גרם מרציפן
5 ביצים מס' 2
50 גרם אבקת קקאו משובח
50 גרם קמח
120 גרם חמאה מומסת
70 גרם שוקולד צ'פס מריר

אופן הכנה:
- מרככים את המרציפן מעט במיקרו
- מרככים את המרציפן בקערת המיקסר עם וו גיטרה
- מוסיפים את הביצים בהדרגה, ממשיכים להקציף עם הגיטרה לקבלת קרם חלק
- מנפים פנימה את הקקאו+קמח, ואת החמאה הנוזלית
- מערבלים עד לתערובת חלקה
- מוסיפים שוקולד צ'יפס
- שופכים לתוך רינג 24 משומן ואופים ב- 170 מעלות כ-20 דקות
- מוציאים ושופכים את הדובדבנים ואת הסירופ על העוגה החמה
- מצננים ומעטרים בקישוטי שוקולד
 
עוד כתבות במדור אהרוני בתנור - יום ד`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.