סופלה שוקולד חם

 
יצירת פאר מתוקה ומפנקת
יצירת פאר מתוקה ומפנקת
 
עודכן 07:09 03/09/2009
אוכל נענע 10

קינוח מתוק ומפנק לקראת סוף השבוע שאפילו אניני הטעם בינכם לא יבחינו שהוא בעצם פרווה - סופלה שוקולד חם עם ליבת שוקולד עשירה בליווי סורבה פירות

 
 
 
 
 
מצרכים ל 10 מנות:
120 גר' מחמאה (או חמאה)
120 גר' שוקולד מריר איכותי
6 ביצים
70 גר' סוכר (כחצי כוס סוכר)
70 גר קמח (כחצי כוס קמח)

אופן הכנה:
- בסיר עם תחתית כפולה ממיסים את המחמאה והשוקולד
- מוסיפים את הביצים במהירות תוך כדי ערבוב מהיר
- מורידים מן האש ומוסיפים את הסוכר והקמח
- מערבבים עד היווצרות מרקם חלק
- יוצקים לתוך קוקוט (תבנית סופלה) משומן מן התערובת
- אופים בחום 180 מעלות 8 דקות בתנור שחומם מראש
- מגישים עם כדור גלידה
* רצוי לאפות קרוב למועד ההגשה

המתכון באדיבות מסעדת "צ'מפיונ'ס" החדשה השוכנת במלון הסוויטות כפר המכביה. המסעדה פתחה לאחרונה את המרפסת החדשה המהווה חלק אינטגראלי מהמקום אך מאפשרת יציאה אל המרחבים הירוקים מלאי חדרי הכושר והבריכות בתוכם טובל כפר המכביה.

המסעדה ממוקמת בלובי המפואר של המלון, המעוצב בצבעים עדינים ומיוחדים של ורוד, צהוב ובז'. העיצוב, כמו גם האוכל ניחנים באלגנטיות צעירה וטוב טעם. המנות משלבות סגנון אמרקאי עם נגיעות אסייתיות ומוגשות בכלים שמזכירים שצלחת לא חייבת להיות עגולה ומשעממת. מומלצת במיוחד מנת הסלט עוף שעל אף שמה הצפוי התגלתה כממכרת במיוחד. העוף היה עסיסי ובכמות מספקת, הכרוב והשומשום היו תוספות מפתיעות וטעימות ומעל כולם היו אטריות האורז המטוגנות והפריכות ששדרגו את המנה לכמה רמות מעל הסלט הממוצע.
* חשוב לציין כי מדובר במסעדה כשרה בהכשר של רבנות ר"ג

שעות הפעילות של מסעדת צמפיונ'ס והמרפסת:
ימים א- ה בין השעות 12:30- 23:00
בין השעות 12:30 לבין 18:00 מוגש תפריט עסקי במחיר 79 ש' לארוחה
ימי ו' מ-12:30- 16:00
יום שבת – סגור
טלפון להזמנות -03-6715688 החל משעה 12:30
אפשרות לעריכת ארועים פרטיים עד 60 איש
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.