סלט פלפלים קלויים בחומץ שרי וגבינת צאן

 
 
עודכן 14:23 03/09/2009

סלט קליל וצבעוני של פלפלים קלויים בתוספת גבינת צאן וארומה נפלאה של חומץ בלסמי וטימין

 
 
 
 
 

 מצרכים:

6 פלפלים אדומים

6 פלפלים צהובים

שמן זית

טימין

3 שיני שום פרוסות

3 כפות חומץ בלסמי

מלח גס

פלפל גרוס

גבינת צאן מפוררת

עלי רוקט

 

אופן הכנה:

- מורחים את הפלפלים בשמן זית ומעט טימין

- קולים בתנור שחומם ל-200 מעלות עד שהם משחירים ומתרככים כ-45 דקות. אפשר להשאיר אותם עוד שעה או לילה שלם בתנור מכובה

- מכסים בנייר כסף להזעה וקולפים

-חותכים לרצועות רחבות ומניחים בצלחת עמוקה

מפזרים על הפלפלים טימין ושום, יוצקים שמן זית וחומץ בלסמי, מפזרים מעט מלח גס, גבינה ועלי רוקט ומגישים עם לחם קלוי

 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.