כדורי דג בסגנון תאילנדי

 
 
עודכן 20:55 03/09/2009

ורסיה נחמדה של כדורי דג הישר מהמזרח הרחוק, באדיבות השף בן נרוביץ, "מכללת השף"

 
 
 
 
 

 מצרכים:


500 גרם דג טחון ללא עצמות


500 גרם עוף טחון


1 שן שום כתושה


1 חבילה כוסברה קצוצה


1 כף ג'ינג'ר טחון


1 כפית פלפל חריף קצוץ


1 בצל חתוך לרבעים


3 עגבניות חתוכות לרבעים


2 שיני שום שלמות


2 פחיות חלב קוקס


2.5 ליטר ציר עוף (אפשר גם מאבקה)


2 ביצים


מלח/פלפל


 


אופן ההכנה:


מערבבים בקערה עוף טחון, דג טחון, שום כתוש, כוסברה וביצים. מוסיפים לתערובת את הג'ינג'ר והפלפל החריף (אפשר להוריד קצת - לפי הטעם). בסיר, מביאים לרתיחה ציר עוף, חלב קוקוס, בצל, עגבניות ושום שלם ומבשלים חמש דקות נוספות. מתערובת הדגים והעוף יוצרים כדורים אחידים ומניחים ברוטב שבסיר. מבשלים כ-20 דקות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.



למתכונים נוספים לראש השנה >>
 
עוד כתבות במדור מתכונים לראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.