פריטטה קישואים

 
 
עודכן 07:00 06/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני פותח את השבוע עם פריטטה קישואים - חביתה משודרגת שיכולה להפוך בקלות לארוחת צהריים נהדרת

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 כפות שמן זית
3 זוקיני חתוכים לקוביות
1 בצל קצוץ גס
2 שיני שום קצוצות
3 עלי מרווה קצוצים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס
6 ביצים מופרדות
2 כפות קמח
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

אופן הכנה:
- שמים את השמן במחבת וכשהוא חם, מכניסים פנימה את המרווה, שום, בצל וזוקיני, ממליחים ומפלפלים
- מטגנים תוך עירבוב כשלוש דקות
- בזמן הזה מפרידים את הביצים וטורפים מעט את החלבונים לקצף רך
- מוסיפים את החלמונים, קמח, גבינה, מלח ופלפל
- לבסוף מערבבים פנימה את הפטרוזיליה הקצוצה
- יוצקים את התערובת אל המחבת עם הזוקיני ומטגנים, מכוסה כחמש דקות
- מפזרים מעט פרמזן על הפריטטה ומכניסים לגריל הביתי לכמה דקות קצרות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.