קוביות תפוחי אדמה מטוגנות

 
 
עודכן 07:00 06/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

התוספת האולטימטיבית לצד המנה העיקרית - קוביות תפוחי אדמה מטוגנות עם בצל ופטרוזיליה

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
1 בצל אדום, קלוף
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

אופן הכנה:
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות של כ-2 ס"מ
- פורסים את הבצל לחצאי טבעות
- שמים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מכניסים פנימה את הבצל ותפוחי האדמה
- מטגנים לאט כעשר דקות, עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים
- מפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים עם חזה העוף

>>חזה עוף בציפוי פריך
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.