חזה עוף בציפוי פריך

 
 
עודכן 07:00 06/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

חזה עוף עסיסי בציפוי פריך של פירורי לחם מתובלים בליווי ברוקולי ותפוחי אדמה מטוגנים

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 חזות עוף מנוקים
3 כפות חרדל דיז'ון
ברוקולי או שעועית ירוקה חלוטים כמה דקות במים
למשרה:
3 כפות שמן זית
2 שיני שום
1 כף טימין
1 כף רוזמרין
מעט מיץ לימון
מלח
פלפל שחור טחון טרי
לציפוי:
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום קצוצות
1 כף טימין
1 כף רוזמרין
חצי כוס פירורי לחם
3-4 כפות שמן זית

אופן הכנה:
- מערבבים את חומרי המשרה ומשרים בהם את חזות העוף לחצי שעה
- מערבבים את חומרי הציפוי
- מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון וצולים את חזות העוף כשתי דקות מכל צד
- שמים את החזות על רשת התנור. מורחים עליהם חרדל, מפזרים את תערובת הציפוי ומכניסים מתחת לגריל הביתי לשלוש דקות
- מגישים עם שעועית ירוקה או ברוקולי ותפוחי אדמה מטוגנים

פרורי לחם ביתיים:
- איך לעשות פירורי לחם לבד: קולים חמש פרוסות לחם לבן עד שהן זהובות
- שמים במעבד מזון ומרסקים לפירורים

>>קוביות תפוחי אדמה מטוגנות
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.