אפרסקים מבושלים ביין וניל ונענע

 
 
עודכן 07:00 06/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח קליל וטעים של אפרסקים מבושלים ביין בתוספת גלידת וניל מעל וופל אמריקאי

 
 
 
 
 
מצרכים:
2 כוסות סוכר
2 מקלות וניל חצויים
6 אפרסקים לבנים, חצויים
3 כפות מיץ לימון סחוט
30 עלי נענע
4 כוסות יין קינוח לבן או מים
• אופציונלי – וופלים אמריקאים קנויים

אופן הכנה:
- שמים את כל החומרים, למעט האפרסקים והנענע בסיר ומביאים לרתיחה. מבשלים כעשר דקות
- מכניסים פנימה את האפרסקים ומבשלים כחמש דקות.
- מוציאים את האפרסקים, ממשיכים לבשל את הרוטב עד שמסמיך ומוסיפים פנימה את עלי הנענע
- מגישים עם גלידת וניל
* אפשר לקנות וופלים מוכנים, מחממים אותם דקה על מחבת עם מעט חמאה,מניחים את האפרסקים על הוופלים ומוסיפים שמנת מתוקה מוקצפת
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.