מאפינס דבש

 
 
עודכן 10:58 19/09/2009
אוכל נענע 10

מחפשים קינוח קליל לסיום הארוחה הדשנה של שולחן החג? אורית מורן מיריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציגה מאפינס דבש שיכבדו את המעמד החגיגי

 
 
 
 
 

אופן ההכנה בשלושה שלבים:

שלב א':
¾ כוס סוכר
כוס תה חזק
כוס שמן
כוס דבש
3 חלמונים
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן
קורט מלח

- להכניס את כל החומרים לקערה גדולה ולבחוש עד שאין גושים.

שלב ב':
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתייה
½ 3 כוסות קמח
½ כוס אגוזים קצוצים דק
- לערבב את החומרים בנפרד, ואח"כ להוסיף לתערובת משלב א'. לבחוש עד שנוצר בצק.

שלב ג':
3 חלבונים
¼ כוס סוכר
- לחמם את התנור לחום בינוני.
- להקציף את החלבונים. כשמתקבל קצף, להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שהקצף הופך גמיש.
- להוסיף את הקצף לבצק משלב ב' בתנועות סיבוביות ולצקת לתבניות מאפינס מסיליקון או לתבנית משומנת גודל 26.
- לאפות בחום בינוני כשעה. אפשר לבדוק מוכנות המאפה ע"י קיסם. העוגה מוכנה כאשר צבעה חום והקיסם נקי. להוציא מהתבניות אחרי צינון.

מתכונים נוספים לראש השנה >>
 
עוד כתבות במדור מתכונים לראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.