עגבניות ממולאות בסביצ'ה דגים

 
 
עודכן 07:57 07/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ודידי בן ארוש מכינים עגבניות ממולאות בפילה דג עם רוטב עגבניות ופלפלים קר

 
 
 
 
 

מצרכים:
6 עגבניות עגולות, בשלות
טימין
300 גרם פילה דג ים טרי
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ רימונים
1 כף חומץ בלסמי
2 פלפלים אדומים קלויים, חתוכים לקוביות
2 בצלי שאלוט קצוצים
1 צ'ילי חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים קצוצים
4 כפות כוסברה קצוצה גס
מלח גס
פלפל שחור גרוס

לרוטב עגבניות ופלפלים קר:
- שמים במעבד מזון: 3 עגבניות בשלות קלופות, 2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים,
5 כפות שמן זית, מלח, פלפל, 1 כף חומץ בסלמי, ו-1 כף סוכר
- מרסקים לתערובת חלקה ומסננים

אופן הכנה:
- מרוקנים את העגבניות, שומרים על "הכובע"
- מורחים אותן בפנים ובחוץ בשמן זית, ממליחים, מפלפלים ומפזרים בפנים מעט טימין
- מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לעשרים דקות. מקררים
- חותכים את הדג לקוביות של ס"מ. שמים בקערה ומערבבים עם שאר החומרים
- ממלאים את העגבניות בתערובת הדגים ומניחים עליהם את כיסוי העגבניה – "הכובע"
- יוצקים מהרוטב על צלחות הגשה, מניחים מעל עגבניה ממולאת, יוצקים סביב שמן בזיליקום ומפזרים מעט גרגירי רימון

 
עוד כתבות במדור אהרוני גורמה - יום ב`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.