סינטה ביין אדום ותאנים

 
 
עודכן 07:38 08/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מארח את אלקנה ביטון וביחד הם מכינים נתח סינטה איכותי ברוטב מתקתק של יין אדום ותאנים

 
 
 
 
 
מצרכים:
נתח סינטה עגל/בקר חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
תאנים מיובשות/טריות
יין אדום - בקבוק
פלפל 4 עונות
מלח
סילאן
שמן זית איכותי

אופן ההכנה:
- בסיר בינוני שמים שמן זית ומטגנים את הפלפל 4 עונות
- מכניסים 8 תאנים מיובשות חצויות או 8 תאנים טריות חצויות
- כאשר התאנה מתחילה להיות רכה מוסיפים יין אדום
- מצמצמים את הרוטב תוך כדי ערבוב להתנדפות האלכוהול
- מוסיפים כף סילאן גדושה ומעט מלח ופלפל להדגשת הטעם
- מבשלים על אש קטנה לצמצום, טועמים משפרים תבלון ושומרם בצד
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.