סטייק סינטה בתוספת תפוחי אדמה

 
 
עודכן 07:46 08/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אל תתנו למראה המגרה והאלגנטי להטעות אתכם, מדובר במתכון פשוט להכנה וטעים להפליא - סטייק מנתח משובח בתוספת תפוחי אדמה פריכים וסלט רוקט

 
 
 
 
 
מצרכים:
נתח סינטה טרי
שמן זית
טימין
4 תפוחי אדמה מבושלים, קלופים
צרור רוקט
שמן זית
מיץ לימון
מלח גס
פלפל גרוס

אופן הכנה:
- פורסים את הנתח לפרוסות דקות
- מורחים בשמן זית, ממליחים, מפלפלים ומפזרים עלי טימין
- פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות של חצי ס"מ, ממליחים ומפלפלים
- 2 מחבתות: באחת מטגנים את תפוחי האדמה בשמן זית עד להשחמה
- בשנייה צורבים את הנתחים במחבת לוהטת לשניה מכל צד
- מערבבים את הרוקט עם לימון שמן זית ומלח גס
- מסדרים את תפוחי האדמה על צלחות הגשה, עליהם את הרוקט ומעל את הבשר
 
עוד כתבות במדור אהרוני ואני - יום ג`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.