דג לוקוס עם ירקות

 
שוחה דרכו לצלחת
שוחה דרכו לצלחת צילום: יח``צ
 
עודכן 15:35 08/09/2009
אוכל נענע 10

מתכון חגיגי לדג לוקוס עסיסי בליווי קישוא, גזר ובצל מוקפצים, באדיבות מסעדת "שקד"

 
 
 
 
 

מרכיבים:

דג:
450 גר' פילה לוקוס
1/4 כוס יין לבן
מלח, פלפל לפי הטעם
שמן זית
2 שיני שום כתוש
מוקפצים:
קישוא חתוך לרצועות
גזר חתוך לרצועות
בצל חתוך לרצועות
פלפל חריף או רגיל לפי בחירה חתוך לרצועות
שמן זית
מעט שום כתוש
מלח, פלפל

אופן הכנה:
לדג- במחבת סטייקים צולים על אש קטנה את הדג עם מעט מלח ופלפל, שמן זית, יין לבן ושום. כ- 12דקות סה"כ לשני הצדדים.
מוקפצים- מקפיצים בווק את הירקות עם כל רכיבי התיבול למשך כ- 8 ד'.
הגשה- יוצקים יותר מחצי הכמות של הירקות בצלחת. מניחים את הדג ואת הירקות שנותרו מניחים מעל הדג וסביבו.

למתכונים נוספים לראש השנה >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.