פרגיות בדבש תמרים

 
ניחוחות של חג
ניחוחות של חג צילום: אילוסטרציה: אימג`בנק/gettyimages
 
עודכן 08:29 13/09/2009
אוכל נענע 10

מנה עיקרית ומנצחת לארוחת החג של פרגיות בדבש תמרים וסויה בתוספת סלט עשבי תיבול ורימונים, באדיבות השף יניב לוזון ל"קסיופיאה"

 
 
 
 
 

חומרים לבשר:

1 ק"ג פרגיות
2 שיני שום כתושות
150 מ"ל דבש תמרים
250 מ"ל רוטב סויה
1/4 כפית פלפל גרוס
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

חומרים לסלט:
צרור כוסברה
צרור פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 חבילת בצל ירוק
לימון
גרגירי רימון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
- קוצצים את כל עשבי התיבול, מערבבים יחד עם גרגירי הרימונים ומתבלים. מערבבים את מרכיבי המשרה ויוצקים על הפרגיות (רצוי להניח ל-24 שעות).
- צולים את הפרגיות על הגריל או על מחבת פסים כשלוש דקות מכל צד ומגישים לצד הסלט.

למתכונים נוספים לראש השנה >>
 
עוד כתבות במדור מתכונים לראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.