דגים בקארי

 
חשיפה למזרח
חשיפה למזרח צילום: דניאל לילה
 
עודכן 15:35 08/09/2009
אוכל נענע 10

חיים כהן עם מתכון חגיגי לפתיחת השנה העברית של פילה בורי או אנטיאס בתוספת דלעת, כוסברה ופולי סויה, באדיבות "סנפרוסט"

 
 
 
 
 

חומרים לשישה סועדים:

1 ק"ג (6 חתיכות) פילה דג בורי או אנטיאס
מיץ משני לימונים
מלח
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות בגודל של 2 ס"מ
8- 6 עגבניות, קצוצות גס
1/2 כפית קארי אדום
צרור כוסברה
1 שקית חטיף פולי סויה סנפרוסט (400 גרם), קלופים
 

אופן ההכנה:

- שמים את הדג בקערה, יוצקים לימון, מתבלים במלח, ומניחים במקרר לחצי שעה.
- במחבת עמוקה מחממים שמן, מוסיפים דלעת, מטגנים 5 דקות, מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים עם מכסה כ- 10 דקות.
- מוסיפים קארי, ומערבבים.
- מוסיפים את פולי הסויה ואת נתחי הדג, מפזרים כוסברה ומבשלים עם מכסה כ-10 דקות נוספות עד שהדג מוכן.

למתכונים נוספים לראש השנה >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.