סלט רימונים ובורגול

 
 
עודכן 10:52 09/09/2009
אוכל נענע 10

סלט שכולו חג עם רימונים, בטטה, טחינה, עשבי תיבול ודבש.

 
 
 
 
 

מרכיבים:

1 בטטה ענקית במשקל של כ-700 גרם
4 כפות גדושות טחינה גולמית
גרעינים מרימון אחד
2 כוסות עלי פטרוזיליה
2 כוסות עלי נענע
2 כוסות עלי זעתר
2 כוסות ראשד מופרד לגבעולים הדקים
2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות בורגול גס מושרה במים חמים למשך 10 דקות, מסונן ומקורר
מיץ מלימון אחד
1 כף דבש
2 כפות שמן זית
מלח דק ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

- צולים את הבטטה עם הקליפה בתנור בחום גבוה של 230 מעלות למשך כשעה, מוציאים מקררים ומקלפים, מועכים עם מזלג ומניחים בתחתית כל צלחת, מזלפים על הבטטה את הטחינה הגולמית
- מערבבים את כל עשבי התיבול בקערה עם הרימונים והבורגול ומתבלים במיץ לימון, דבש, מלח, פלפל ושמן זית
3. מעבירים את העשבים לצלחות ומסדרים על גבי הבטטה והטחינה

למתכונים נוספים לראש השנה >>
 
עוד כתבות במדור מתכונים לראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.