משולשי פילו במילוי שוקולד

 
 
עודכן 10:31 10/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח מושחת לסוף השבוע - משולשי פילו פריכים במילוי שוקולד עשיר עם רוטב תפוזים מעל

 
 
 
 
 
מצרכים למילוי:
200 גרם שוקולד מריר
חצי מיכל שמנת מתוקה
1 כפית וניל
1 כף קליפת תפוז
2 כפות וויסקי

בצק פילו

רוטב תפוזים:
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר
50 גרם חמאה
2 כפות ליקר תפוזים
- מבשלים את כל החומרים עד שהרוטב מסמיך

אופן הכנה:
- ממיסים בסיר קטן את כל חומרי המילוי. מקררים לגמרי
- חותכים מהבצק רצועות ארוכות. מרססים בשמן, ועורמים שתי שכבות של רצועות בצק מרוסס האחת על השנייה. שמים במרכז כף מילוי ומקפלים למשולשים
- מורחים בחמאה מומסת ואופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.