תפוחי אדמה במילוי גבינות

 
 
עודכן 07:30 13/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

כתוספת או כמנה בפני עצמה - תפוחי אדמה אפויים במילוי גבינות בתוספת בצל ירוק, שום וטימין

 
 
 
 
 

מצרכים:
6 תפוחי אדמה אפויים
למילוי:
1 מיכל שמנת חמוצה
2 כפות שמן זית
100 גר' גבינת אמנטל מגורדת דק
100 גר' פרמזן מגורדת דק
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 שיני שום קצוצות דק
1 כף עלי טימין טריים
חצי כפית אגוז מוסקט
2 ביצים
מלח גס
פלפל שחור טחון טרי

להגשה:
3 כפות פרורי לחם

אופן הכנה:
- מרוקנים את תפוחי האדמה. מועכים במזלג את תוך תפוחי האדמה שהוצאנו מהקליפות
- מוסיפים את שאר החומרים לקערה (משאירים את פירורי הלחם לפיזור מעל)
- ממלאים בכף את קליפות תפוחי האדמה בתערובת המתובלת, כך שהיא תבלוט בגבעה נאה מעל שפת תפוחי האדמה
- מפזרים מעל מעט גבינה, מעט פרורי לחם, מעט שמן זית ומכניסים אל מתחת לגריל הביתי לכמה דקות, עד שפני תפוחי האדמה מזהיבים-משחימים יפה
- מגישים עם שמנת חמוצה

 

אצבעות שום מתובלות

מאפה עלי גפן במילוי בשר ואורז 

קוסקוס מלא עם עדשים ובטטה

לביבות בטטה עם יוגורט

כדורי שוקולד שילדים אוהבים

מאפה תפוחי אדמה הונגרי

 
עוד כתבות במדור אהרוני ברגע - יום א`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.