סמבוסק

הדפס
 
 
עודכן 07:22 15/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני ומרגלית נירנברג מכינים סמבוסק ביתי במילוי חומוס ובצל מטוגן

 
מצרכים לבצק:
500 גרם קמח
30 גרם שמרים - שמרית
2 כוסות מים
חצי כוס שמן

לתערובת:
2 בצלים קצוצים
שמן
500 גרם חומוס מושרה לילה
מלח
פלפל
כורכום
כמון

אופן הכנה:
- לשים את הבצק ומניחים לו לשעה
- מטגנים את הבצל בשמן
- טוחנים את החומוס, מערבבים עם התבלינים והבצל המטוגן
- מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים בגודל סף כוס בערך
- ממלאים בתערובת, סוגרים לחצי סהר ומהדקים
- מניחים לו לתפוח עוד 20 דקות
- מטגנים בשמן עמוק וחם


לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.