שוקי עוף עם גרגירי חומוס

הדפס
 
 
עודכן 07:22 15/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

ארוחת צהריים טעימה ומזינה - שוקי עוף מושחמים עם גרגירי חומוס, סלרי ותבלינים ארומטיים

 
מצרכים:
4 כפות שמן זית
8 שוקיים עוף ללא העצם
4 שיני שום מעוכות
בצל אדום חתוך לקוביות
כף עלי זעתר
שלוש כפות לימון כבוש קצוץ גס
כף פפריקה מתוקה
שתי כוסות גרגירי חומוס מבושלים (אפשר קפואים)
ראש סלרי חתוך לקוביות
חמישה גבעולי סלרי חתוכים לפיסות
עלי סלרי קצוצים גס
צרור עלי מנגולד חתוכים גס
מלח
פלפל

אופן הכנה:
- משחימים את שוקי העוף בשמן זית
- שמים בסיר רחב את השמן, שום, בצל וזעתר. מטגנים כמה דקות
- מוסיפים את הלימונים והפפריקה ומערבבים
- מוסיפים את שאר הירקות (למעט המנגולד), מערבבים
- ממלאים את הסיר במים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את המנגולד ואת השוקיים המושחמים ומביאים שוב לרתיחה
- מבשלים בסיר מכוסה על אש קטנה כארבעים דקות. מגישים עם אורז לבן

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.