עופיון ממולא קוסקוס

 
מלא בעצמו
מלא בעצמו צילום: יח``צ
 

עופיון בדבש תמרים ולואיזה ממולא בקוסקוס, בצל מטוגן, משמש וזרש פרסי, באדיבות השף אמיר כלפון ל"יערות הכרמל"

 
 
 
 
 

חומרים ל -4 מנות:

4 עופיונים קטנים
למרינדה:
1/4 כוס סויה
1/4 כוס שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות עלי לואיזה קצוצים
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1 כפית עשב לימון קצוץ
1/4 כוס יין לבן
מלח, פלפל

לקוסקוס:
250 גרם קוסקוס
100 גרם זרש פרסי יבש
150 גרם משמשים טריים חתוכים לקוביות ומוקפצים קלות בשמן זית ומעט סוכר חום
1 בצל בינוני, חתוך לקוביות מטוגן קלות
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור
מעט צ'ילי אדום טרי
 

אופן הכנה:

- מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן ומקררים.
- מערבבים את שאר חומרי המילוי עם הקוסקוס לתערובת אחידה.
- ממלאים את העופיונים עם הקוסקוס ומסדרים בתבנית אפייה.
- מערבבים את כל חומרי המרינדה ויוצקים על העופיונים ומשרים כ-20 דקות בחוץ.
- צולים בתנור שחומם מראש כ-30 דקות, בחום של 180 מעלות.

לוח המרת משקל ומידות >>
מתכונים נוספים לראש השנה >>
 
עוד כתבות במדור מתכונים לראש השנה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.