בליני תפוחי אדמה

 
 
עודכן 15:03 17/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

מתכון עשיר ומקורי לסוף השבוע של בליני (פנקייק רוסי) תפוחי אדמה בתוספת מוס סלמון וביצי סלמון

 
 
 
 
 

מצרכים לבליני:

5 תפוחי אדמה אפויים בנייר כסף
1 כוס חלב
חצי מיכל שמנת מתוקה
4 ביצים
מלח
פלפל שחור גרוס
2-3 כפות קמח
חמאה לטיגון

למוס סלמון:
150 גרם סלמון מעושן
250 גרם מסקרפונה
כף קליפת לימון מגורדת

עוד צריך:
ביצי סלמון
עירית קצוצה

אופן הכנה:
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק ומערבבים עם שאר החומרים ליצירת תערובת חלקה
- מטגנים את התערובת במחבת טפלון עם חמאה משני צדדים עד שהם מזהיבים יפה
- מרסקים במעבד מזון את הסלמון
- מוסיפים את המסקרפונה וקליפת הלימון
- שמים את הבליני על צלחות הגשה, עליהם כף גדושה מהמוס, מעל ביצי סלמון ועירית קצוצה

לוח המרת מידות ומשקל >>
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.