חזה ברווז ברוטב רימונים

 
 
עודכן 13:39 15/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

מנה עסיסית לשולחן החג של חזה ברווז בשילוב רוטב רימונים, יין אדום ואננס מפולפל

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 חזות ברווז
2 כפות שמן זית
1 כף ג'ינג'ר
1 כף גרגירי כוסברה כתושים
חצי כף גרגירי כמון שלמים
3 כפות רכז רימונים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
4\3 כוס יין אדום יבש
מלח
פלפל שחור גרוס

לאננס המפולפל:
6 טבעות אננס עבות
4 כפות חומץ יין
4 כפות סוכר
חצי כוס מרק עוף צח
1 כף פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
- שמים את החומץ, סוכר, מרק עוף ופלפל גרוס במחבת רחבה ומבשלים כשלוש דקות עד שהרוטב מסמיך מעט
- מבשלים את האננסים ברוטב משני צדדים עד שהם מזוגגים ומפולפלים
- ממליחים ומפלפלים את חזות הברווז, מניחים אותם על מחבת טפלון חמה מאד, עם צד העור כלפי מטה ומטגנים כחמש דקות עד להשחמה מלאה
- הופכים צד ומטגנים עוד שתיים-שלוש דקות
- מוציאים מהמחבת, ומניחים בצד
- יוצקים אל המחבת את השמן, ג'ינג'ר וגרגירי כוסברה לטיגון קליל
- מוסיפים את שאר החומרים, מבשלים ומסמיכים יפה לרוטב קראמלי
- מכניסים שוב את החזות לתערובת לשתי דקות מכל צד. מזגגים גם את הלפתות בתערובת
- פורסים למניפה יפה ומגישים עם הלפתות

לוח המרת מידות ומשקל >>
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.