חלה במילוי עגבניות וזיתים

 
 
עודכן 07:22 16/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אחרי שתטעמו ממנה, לא תוכלו להפסיק לאכול - חלה רכה ואוורירית במילוי עגבניות מיובשות וזיתים

 
 
 
 
 
מצרכים:
3 כפו שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול קצוץ
3 עלי מרווה
1 כף טימין
1 פלפל ירוק חריף מנוקה וקצוץ
10 עגבניות מיובשות, מושרות בשמן, קצוצת גס
זיתי קלמטה מגולענים
פלפל שחור

אופן הכנה:
- מטגנים את כל החומרים בשמן הזית כחמש דקות. מקררים
- מרדדים את הבצק למלבן ארוך. מניחים את התערובת לאורכו של המלבן, מגלגלים לגליל מהודק
- כורכים את הגליל, סביב עצמו ל"שבלול"ומניחים בתבנית עגולה
- מורחים בחלמון טרוף ואופים בחום של 180 מעלות כ25 דקות


>>מתכון בסיסי לחלה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.