פילה בקר עם פטריות

 
 
עודכן 07:40 21/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק אתכם עם פילה בקר צרוב עם בצלי שאלוט, פטריות וברנדי מוגש עם פירה תפוחי אדמה

 
 
 
 
 
מצרכים:
4 נתחי פילה בקר
שומן אווז
מלח
פלפל שחור
כף תימין

40 גרם חמאה
מעט שמן זית
2 בצלי שאלוט קצוצים
תימין
פטריות שיטאקה
פטריות פורטבלו קטנות
פטריות מלך היער
פורצ'יני יבשות
רבע כוס ברנדי או קוניאק
חצי כוס ציר עגל
חצי כוס פורט
מעט חמאה

פירה קטיפתי מוכן

אופן הכנה:
- ממליחים ומפלפלים את הבשר, מפזרים סביב טימין
- מחממים מעט שומן אווז במחבת וכשהוא חם מטגנים את הבשר מסביב. מבעירים עם הקוניאק. מוציאים ומניחים בצד מכוסה
- חותכים את הפטריות,כל סוג לפי הגודל והצורה
- מחממים את החמאה והשמן במחבת, מוסיפים את הטימין והשאלוט הקצוצים. מוסיפים את הפטריות, מלח ופלפל ומשחימים אותן יפה. מוציאים מהמחבת
- מוסיפים למחבת את הציר והפורט ומבשלים כמה דקות עד להסמכה, מעבים בחמאה
- מניחים את הפירה על צלחת, עליו הסטייקים, עליהם את הרוטב ומסביב את הפטריות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.