מרק עדשים וגבינה

 
עכשיו מחפשים אחר הנסיכה
עכשיו מחפשים אחר הנסיכה צילום: יח``צ
 
עודכן 08:47 21/09/2009
אוכל נענע 10

הסתיו כבר נותן את אותותיו ועימו החשק למרק ביתי ואיכותי. קבלו מתכון למרק עדשים וגבינת סנט מור באדיבות "סוגת", שיחמם לכם את הלב

 
 
 
 
 

חומרים:

חצי ק"ג עדשים כתומים "סוגת"
5 כוסות מים
1 בצל קצוץ
100 גרם גבינת עיזים סנט מור איכותית
מלח ופלפל שחור
שמן זית
עלי מרווה

הכנה:

- בשלו את העדשים ב- 5 כוסות מים, ולאחר חצי שעה תבלו במלח ופלפל
- בינתיים, טגנו בשמן זית את הבצל עד הזהבה
- הוסיפו את הבצל לעדשים
- המשיכו לבשל עד התרככות מוחלטת של העדשים
- פרסו גבינת סנט מור והניחו שלוש פרוסות גבינה עם כל קערית מרק אישית, הוסיפו עלי מרווה וטפטפו מעט שמן זית

לוח המרת מידות ומשקל >>
מחפשים מתכונים נוספים למרק >>
 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.