קראמבל תפוחים

 
 
עודכן 09:09 23/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

פינוק מתוק לקראת סוף השבוע - קראמבל תפוחים חם עם תערובת פירורים פריכים מעל וקצפת

 
 
 
 
 
מצרכים:
8 תפוחים עץ ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות
50 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
3 כפות מיץ לימון
2 כפות קליפת לימון
2 כפיות תמצית וניל
כפית קינמון
4\3 כוס צימוקים

לפירורי קראמבל:
150 גרם חמאה
כוס וחצי קמח
כוס וחצי שקדים טחונים
4\3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל

אופן הכנה:
- שמים במחבת את החמאה והסוכר, מיץ וקליפת לימון, תמצית וניל וקינמון. ומכינים סירופ סמיך
- מערבבים פנימה את התפוחים ומזגגים
- מוסיפים את הצימוקים ומבשלים עוד דקותיים. יוצקים לכלי חסין חום
- מערבבים את חומרי הפירורים ומפזרים מעל
- אופים בחום של 190 מעלות כחצי שעה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.