קראמבל אישי של אגסים ואוכמניות

 
 
עודכן 09:45 23/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

קינוח פשוט וטעים של קראמבל אישי עם אגסים, אוכמניות ותערובת גרנולה

 
 
 
 
 
מצרכים:
6 אגסים קלופים חתוכים לקוביות
חצי כוס אוכמניות טריות או קפואות
40 גרם חמאה
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל

לפירורים:
חצי כוס גרנולה עדינה
80 גרם חמאה
4\3 כוס קמח מלא
חצי כוס סוכר

אופן הכנה:
- שמים במחבת את החמאה, סוכר ותמצית הוניל. מכינים קראמל ומזגגים בו את האגסים
- מכבים את האש, מערבבים פנימה את האוכמניות ומעבירים לקוקוטים
- מערבבים את חומרי הציפוי לתערובת פירורית, מניחים על הפירות
- אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.