קראמבל עם עגבניות וזיתים

 
 
עודכן 09:50 23/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

כמנה עיקרית או כנשנוש טעים במיוחד - קראמבל עגבניות עם זיתים וגבינת פרמזן

 
 
 
 
 
מצרכים:
רבע כוס שמן זית
1 בצל אדום קצוץ גס
3 שיני שום פרוסות
4 עלי מרווה טריים
12 עגבניות תמר קלופות
חצי כוס זיתי קלמטה חצויים
חצי כוס צנוברים
30 עלי בזיליקום טריים
מלח
פלפל שחור גרוס

לפירורים:
100 גרם חמאה
כוס וחצי קמח
מלח
פלפל שחור גרוס
1 כף טימין
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת

אופן הכנה:
- מטגנים בשמן את הבצל, השום והמרווה
- חוצים את העגבניות ומטגנים דקה, ממליחים ומפלפלים
- מעבירים את העגבניות לכלי חסין חום, מפזרים עליהן את הזיתים והצנוברים
- מעבדים במעבד מזון את חומרי הפירורים
- מפזרים מעל ואופים בחוםשל 200 מעלות חצי שעה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.