קראמבל שזיפים

 
 
עודכן 10:17 23/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

שזיפים מזוגגים בתנור עם ג'ינג'ר וקליפות תפוז ומעל תערובת פירורים פריכה בתוספת אגוזים

 
 
 
 
 
מצרכים:
10 שזיפים חתוכים לפלחים
4\3 כוס סוכר
60 גרם חמאה
3 כפות ג'ינג'ר מסוכר קצוץ דק
כוס מיץ תפוזים
1 כף קליפת תפוזים

לפירורים:
100 גרם חמאה
4\3 כוס סוכר
1 כוס קמח
3/4 כוס אגוזים קצוצים

אופן הכנה:
- שמים במחבת את הסוכר, חמאה, ג'ינג'ר, מיץ וקליפת התפוזים ומסמיכים
- מוסיפים את השזיפים לזיגוג של שלוש דקות
- מסננים את השזיפים לכלי חסין חום. את הסירופ ממשיכים להסמיך. יוצקים על השזיפים
- מערבבים את כל חומרי הציפוי לתערובת פירורית ומפזרים מעל בשכבה אחידה
- אופים בחום של 180 מעלות חצי שעה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.