בורקס פילו עם חצילים

 
 
עודכן 13:30 24/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מקבל את השבת עם עלי פילו פריכים במילוי בשר טחון וחצילים

 
 
 
 
 
מצרכים:
דפי פילו
שמן זית
פירורי לחם
טימין

למילוי:
2 חצילים קלויים על הכיריים קלופים
שליש כוס שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 בצל קצוץ דק
1 פלפל ירוק חריף, מנוקה וקצוץ
1 כף עלי טימין
350 גרם בשר טחון
מלח
פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס צנוברים קלויים

אופן הכנה:
- למילוי: מטגנים שום, בצל, טימין ופלפל חריף בשמן זית כשתי דקות
- מוסיפים את הבשר, מלח ופלפל ומטגנים כחמש דקות
- מערבבים את הבשר עם החצילים, פטרוזיליה וצנוברים. מקררים
- חותכים את הבצק לרצועות ארוכות ברוחב של כ-15 ס"מ
- מניחים יריעת בצק אחת על השניה, כשבניהן מרססים בשמן ומפזרים מעט פירורי לחם
- שמים תלולית מילוי על הבצק, מגלגלים לאגרול עבה. מרססים עוד מעט שמן על הגלילה ואופים ב-180 מעלות כעשרים דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
עוד כתבות במדור אהרוני לשבת - יום ה`
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.