מאפה תפוחים וקלבדוס

 
 
עודכן 14:38 24/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני מפנק אתכם עם קינוח שיעלה ניחוחות משגעים בבית - מאפה תפוחים עם קינמון, אגוז מוסקט וקלבדוס

 
 
 
 
 
מצרכים:
חצי כוס קלבדוס
1 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
4\1 כפית אגוז מוסקט
5 ביצים
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כוס חלב
40 גרם חמאה
6 פרוסות לחם לבן, ללא המעטה החיצוני
6 תפוחים קלופים, חתוכים לפלחים
מעט חמאה רכה

אופן הכנה:
- מערבבים וטורפים את הקלבדוס, סוכר, ביצים, שמנת, חלב, קינמון ומוסקט
- מורחים כלי חסין חום בחמאה. מניחים בתחתיתו את פרוסות הלחם. מסדרים עליהם בשכבות את התפוחים והצימוקים
- יוצקים מעל את התערובת. מטפטפים מעט חמאה רכה על התבנית והתפוחים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.