מרק עוף

 
עודכן 08:58 27/09/2009
שרית, על השולחן

מתכון למרק עוף מיוחד לארוחה המפסקת, כזה שמנקה את הגוף וגם את הנשמה

 
 
 
 
 

חומרים:

ניחוחות של בית
ניחוחות של בית צילום: אלוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages
חלקי עוף
1 בצל גדול
1-2 גזרים
1 תפוח אדמה בינוני
1 קישוא
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 ארטישוק ירושלמי
3-4 שיני שום
1 כף שמן

אופן הכנה:

- בסיר גדול מטגנים את חלקי העוף (אני לא שמה שמן אלא נותנת להם להתאדות קצת, ואז מגבירה את האש להשחמה קלה).
- מוציאים את העוף אל צלחת נפרדת, ולתוך השומן שהעוף הפריש מוסיפים את הירקות, חתוכים גס. אם רוצים מוסיפים עוד כף שמן. מטגנים את כל הירקות עד שמשחימים, מחזירים את העוף ומטגנים עוד כמה דקות.
- מוסיפים הרבה מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ומבשלים על להבה נמוכה כמה שיותר זמן. אם אוהבים ירקות משאירים אותם במרק - ויש ארוחה שלמה. אם לא - מסננים את המרק, מוסיפים אטריות ביצים, פסטה קטנה, אטריות וורמיצ'לי, או גריסי פנינה. מבשלים עד שהכל מתרכך ומבושל.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.