ניוקי סולת

 
 
עודכן 07:25 29/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

הם נימוחים בפה ומקבלים באהבה כל רוטב שאתם אוהבים, קבלו את המעדן התורן - ניוקי סולת אפויים עם גבינת פרמזן

 
 
 
 
 
מצרכים:
250 גרם סולת
ליטר חלב
125 גרם חמאה
2 ביצים
מלח
מעט גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:
- מחממים את החלב מבלי להביא אותו לרתיחה
- מוסיפים את הסולת לאט לאט תוך כדי ערבוב
- מוסיפים מלח ומערבבים כל הזמן על אש בינונית עד שהתערובת מתקשה ומתנתקת מדפנות הסיר
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבב
- כאשר כל החמאה נמסה, מכבים את האש ומוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב מהיר כדי שהביצה לא תתבשל. מוסיפים חופן פרמזן ומערבבים
- שמים את התערובת בכלי רחב ושטוח. מקררים לפחות חצי יום במקרר
- חותכים את תערובת הסולת לקוביות קטנות ומסדרים אותן בתבנית אפיה
- מכסים בגבינה מגורדת ומניחים מעל כמה חתיכות קטנות של חמאה
- אופים בתנור בחום בינוני בערך 40 דקות עד לקבלת צבע זהוב

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.