לזניה חצילים ועגבניות

הדפס
 
 
עודכן 07:25 29/09/2009
אהרוני, ערוץ 10

האוכל האיטלקי מגיע למטבח של אהרוני - שכבות של פסטה עם חצילים ועגבניות ורוטב בשאמל עשיר

 
מצרכים:
1 חבילת עלי לזניה
2 חצילים טריים
3 כדורי מוצרלה
150 גרם גבינת פרמזן מגורדת
6 עגבניות בשלות
צרור עלי בזליקום

בשאמל:
60 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
מלח
פלפל
150 גרם פרמזן

אופן הכנה:
- פורסים את החצילים ומטגנים אותם עם מעט שמן זית, תימין מלח ופלפל, על מחבת פסים
- פורסים את העגבניות ואת המוצרלה
- מכינים את הבשאמל: מטגנים את החמאה והשום,מוסיפים קמח ולבסוף את החלב
- מבשלים להסמכה ומערבבים פנימה את הפרמזן
- מסדרים בכלי עלי לזניה, עליהם שכבת חצילים, עליהם פרוסות מוצרלה, עגבניות, בזיליקום ומעט פרמזן, יוצקים מעט מהבשאמל
- חוזרים על השכבות שלוש פעמים
- אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.